Naša priča

Ukratko o nama

Od našeg osnivanja 2002. godine sve do danas kontinuirano rastemo iz godine u godinu i tako smo u mogućnosti ponuditi različite profesionalne usluge u svim dijelovima Republike Hrvatske. Povjerenje naših klijenata dobili smo radom i trudom od samih početaka. Posjedujemo najmodernije tehnologije i strojeve koji su odraz kvalitete naše usluge, stručno i ljubazno osoblje koje Vaš prostor / poslovnicu dovodi do blistavila.  Obavljamo sve vrste poslova; od najjednostavnijih do najsloženijih dnevnih, noćnih, periodičnih, unutarnjih i vanjskih projekata. Naši rezultati, reference, akumulirano znanje i posvećenost omogućuju nam da iz dana u dan zadovoljavamo očekivanja naših klijenata.  

Mnogi vodeći hrvatski lanci i brand-ovi odabrali su upravo Aqua Puritas d.o.o. za profesionalnog partnera na polju čišćenja / održavanja objekata kao i na polju lizinga radne odjeće i praonice rublja.

 

Snovi su prvi koraci k stvarnosti, zato radom, trudom i kvalitetom snovi postaju stvarnost. 

Naša VIZIJA, naša težnja je postati vodeći u području profesionalnog čišćenja i održavanja objekata kao i na području lizinga radne odjeće i praonice rublja. 

Naša MISIJA je pružiti svakom našem klijentu najbolju uslugu, kvalitetu i zadovoljstvo s vrhunskim osobljem, najmodernijom tehnologijom i strojevima.

 

Naša priča

Naši klijenti

Klijenti s kojima smo radili